Första gången :O

Ja då har man fått en blogg fixad. jag är lite chokad själv men det kan bli intressant att skriva av sig lite kanske :) är Man är ju alltid nervös första gången man gör något nytt vad det än är, skola, vänner, fester, sovrummet... ja överallt.

Mathias var de som fixa denna till mig så vi kan alla tacka honom för detta för det gör jag.

Så vad ska man säga egentligen har börjat skolan igen eller ja några kurser åtminstone, rätt kul och så inte som skolan man gick i förr utan nu är folk faktiskt smarta och vill läsa ämnena :O.
Mer ja jag har slutat min semester och jobbar nu med igen roligt är de faktiskt gillar jobba på ett litet ställe helt själv där jag kan göra allt utan att någon ser mig...

hmmm ja just det vi har ju det som hände här om dagen, några jäkla blattar står och bråkar med min granne när jag ska sova, de väcket mig och jag bara blir sjukt arg bestämmer mig för att gå ner och säga ifrån. Precis när jag kommer ut kör de iväg i sin bil jäkla tur de hade hade antagligen slagit de aporna (är inte rasist egentligen bara mot de som är störda och förstör gäller även svenskar!) var shyst mot mig och jag är det tillbaka!.

nu ska jag kolla på någon film äta lite gott och sen blir det att planera lite inför framtida skol gång :).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0