Anger and happiness.

Anger is a strange thing, it comes when we get upset, or something goes wrong, you start too shake your fist closes and you just feels like you wanna hit the next person that walks by. you feel the pulsing feeling, your heart begins too beat faster and harder. Then after a while it ends and you go back to what ever it was you were doing...

But then there is happiness, you feel glad you get a warm good feeling in your body that fills you up, you feel like doing fun things and help everyone, you heart begins too beat faster and harder. and after a while you its not sure it will have ended or you can allways think back and feel happy agin.

So i say be more happy than angry and this world would be a better place
.


Glädje, kärlek och så klart lite sorg

Så då var man tillbaka åter igen för att berätta för alla att ja fan jag är glad :) har faktiskt börjar prata med denna fantastiska underbara och söta tjej från dalarna :) vet inte varför eller så men vi bara blev intresserade av varandra. och gud så glad jag är över att jag hittat henne hon är underbar gör mig glad när jobbiga saker händer och lyser upp de mörka stunder jag får ibland fantastisk säger jag <3

hmm kärlek ja vad kan man säga har ju hittat den, vi ahrinte träffats än så kan inte vara helt säker på hur det går men jag vet att jag gillar henne mycket i alla fall rätt konstigt har inte börjat gilla någon så snabbt förr eller så mycket. finns inte så mycket att säga du är söt, underbar vacker och fantastisk vill bara hålla om dig och vara din!.

sorgen är just nu att vi är sura på varandra utan egentlig anledning vet inte varför det bara blev så och ja det är lite jobbigt fölr jag gillar henne och hon mig. men ja det blri väl så om man är trött på kvällen och pratar över telefon. fast de var inte ajg som börja de kan jag säga så tänker inte avsluta det heller. denna gång ska jag faktiskt stå på mig och inte bli behandlad hur som helst jag är med en person och ska inte behöva ändra på allt för att jag gilalr någon.

glädje är att allt kommer bli bra igen snart och de vet jag om vad jag än gör eller är så gillar vi varandra än! eller jag hoppas det i alla fall för jag kommer inte träffa någon mer som denna ängel på väldigt länge och just nu vill jag inte träffa någon annan heller.

kärlek är att hmmm vet inte men gillar denna någon väldigt mycket nästan för mycket och hade jag inte tänk noga på vad jag skriver hade jag nästan kunnat råka säga "godnatt jag älskar dig" eller "älskar dig med" vid såna tillfällen då det ges. och det känns kanske dumt men att säga det till någon man inte träffat direkt än är lite skumt även om vi fått stort tycker för varandra kan man inget veta försen man stått ansikte mot ansikte egentligen.

ja det är väl just dessa saker som finns i mitt huvud jus nu jobbigt att oroa sig över att det kanske inte kommer gå bra eller att någon händer. vill de ska gå bra och sluta bra...

Over and out:

Loverboy as im being called at the moment

En jävlig dag!

Ja då var man här igen och skulle beklaga sig över saker och skriva lite annat skoj kan man inte säga vet inte vad ni tycker är kul att läsa.

kan börja med att jag gick upp 7 igår kunde  inte sova ordentligt och hade sovit dåligt mycket dåligt, sen gick jag omkring halva dagen och bara tog det lugnt och spenderarde mer eller mindre hela dagen till att prata med den underbara ida som jag nyss börjat prata med (mycket mycket trevligt faktiskt) sen tänkte jag sova innan jobb "som om jag lyckades med det" nej det blev vara vaken i 18 timmar åka och jobba komma hem (gått 24 timmar nu utan sömn underbart) sen sova kanske 4 timmar för att gå upp och ha prov i skolan. vi är nu framme vid idag klockan 12 ungefär. Dagen fortsätter med att jag knappt fått sömn på 2 dagar och den jag fått inte varit bra så är verkligen en zombie just nu. För att ge mitt gnäll ett avslut så var jag nyss ute med hundarna i denna lilla storm vi tydligen börjat få efter regna dagarna (som inte är över) men ja där gick jag lugnt oc fint och får en liten gren i huvudet. vilket var typ droppen för mig och jag blev sur.

Så det var de dåliga för idag. Det bra är att jag fått prata lite med Ida idag igen :) hon må vara på dåligt humör och jag var det med men blir alltid gladare när hon skriver något även om de bara är ett "mmm" eller "okej" vet inte varför men bara blir det så är på bättre humör nu själv försöker få hjärtat att bli det med tror det är svårare än vad jag klarar men jag kämpar i alla fall med det :) "hoppas jag lyckas"

som avslut kan jag säga att jag fick ett väldigt fint sms av henne igår natt :) dock så förstörde väl jag det. Med att naturligtvis just då få total tunghäfta kom inte på vad jag skulle säga eller svara alls :( ville egentligen bara säga rakt ut jag tycker och känner samma men jag kunde inte. Måste ha varit rädd för att öppna mig så mycket så fort så tidigt... men jag vet att jag känner samma, jag vet att jag vill samma varför kan jag inte säga detta?

är jag rädd för att bli sårad eller något annat? jag tror det jag är nog bara rädd för vad som skulle kunna ske, men jag vet också att när det väl sker kommer jag få mer mod av det och våga. "eller gör jag det?" vågar jag eller inte? jag är osäker jag känner lite hopp faktiskt men jag vet inte jag vågar inte hoppas för mycket men jag vill göra det.

Ja fan jag ska våga hoppas jag tar en risk och vågar hoppas ut, jag vågar hoppas på att någon fångar mig denna gång och håller mig kvar!

det får nog avsluta dagen här "Jag tar mitt språng ut jag hoppas du är där beredd på att ta emot mig som jag skulle ta emot dig, Jag håller huvudet högt och samlar mod inför framtiden" jag vet inte vad som kommer ske eller hur det kommer ske men det är så det ska vara framtiden är inte skriven den formas efter de val och tankar vi har och är det positiva val och tankar bör framtiden med bli positiv!

Man kan alltid hoppas...

"sägs att hopper är de sista som lämnar kroppen"

Another day

Så då var man vaken igen efter en natts jobb :S sover kanske 5-6 timmar per dag :O för jag har skola mitt på dagen med och hinner inte få all sömn jag vill ha helt enkelt. så nu ska man strax iväg till sin biologi lektion. hade bara velat ligga under täcket nu och sova vidare ett par timmar -.-

Ja det är väl vad som väntar sen efter lägga sig under täcket och fly världen lite :) eller så sätter jag mig och degar ihop mig framför datan och är lagom flummig :P

hmm.... Just de ja har bestämt mig för att testa börja dejta igen se vart jag hamnar sist fick jag en stalker som nu äntligen gett upp :P fast har ju fått kontakt med en tjej som är underbar och rolig söt med :D hon har en son det är väl lite en sak som skrämmer de flesta men jag har alltid velat vara pappa :) även om jag inte kommer vara denna lille pågs riktiga far (vilket jag aldrig skulle få för mig att påstå eller få den lille att tro heller han har en riktig pappa vars roll jag bara skulle fylla i lite bättre) men jag hade nog gjort mitt bästa för att ta han om honom som min egen :) enda problemet egentligen är ju i att de båda söta små liven bor uppe i dalarna :S

Men vad gör man jag har redan bestämt mig sen innan att jag ska bort från skåne och allt vill träffa nytt folk, se nya saker, uppleva något nytt spännande och kul istället för att bara gå omkring här där det inte händer så mycket ändå. Nej att hitta ett jobb uppåt landet (helst dalarna då eftersom där finns folk jag gillar) eller hitta en skola att komma in på (även där uppe) det är mitt mål i livet nu förutom att hitta kärleken igen.

fly skåne, hitta kärlek, få ny utbildning och ta sig över alla de hinder som kan stoppa mig från detta det är min utmaning, det är mitt hinder, Jag springer mot det även om jag ibland kommer snubbla till ska jag hålla mig fast på min lina och klara hålla balansen uppe och klättra över muren på andra sidan. Jag ger inte upp jag har ett mål i livet nu igen och tänker kämpa för att få det uppfyllt.

Att bara klaga på allt är att slösa bort sitt liv, att göra något åt det och ta sig över och förbi det svåra är att ha ett mål, att lyckas och känna styrkan, modet och glädjen av att ditt mål blir uppfyllt det mina vänner är att leva livet!

seg och ovan

Ja som alla märker är jag inte den bästa bloggarn på denna lilla jord men jag försöker i alla fall :).

så vad kan man skriva jo jag är seg och uttråkad och i natt ska man jobba verkilgen inget jag ser fram emot men man måste ju tjäna pengar särskilt när jag bestämt mig för att nu ska jag resa. så ska spara allt jag får och inte göra något mer eller mindre :)

man är så ovan vid att skriva bloggar skumt känns det me. men ja då är det väl dags att slappa lite mer och lyssna på lite mer dj musik har fått ett tycke för det ska bara lära sig dansa med :) (lycka till där...)
men jag vad mer träffat lite kompisar och så igår det var rätt ball för de mesta. alltid är man vaken över 24 timmar är allt roligt för man är så trött ^^

mer har jag inte att skriva idag skumt nog jag brukar alltid ha saker att säga :O

är jag en skum tomte eller en skumtomte? ^^

Första gången :O

Ja då har man fått en blogg fixad. jag är lite chokad själv men det kan bli intressant att skriva av sig lite kanske :) är Man är ju alltid nervös första gången man gör något nytt vad det än är, skola, vänner, fester, sovrummet... ja överallt.

Mathias var de som fixa denna till mig så vi kan alla tacka honom för detta för det gör jag.

Så vad ska man säga egentligen har börjat skolan igen eller ja några kurser åtminstone, rätt kul och så inte som skolan man gick i förr utan nu är folk faktiskt smarta och vill läsa ämnena :O.
Mer ja jag har slutat min semester och jobbar nu med igen roligt är de faktiskt gillar jobba på ett litet ställe helt själv där jag kan göra allt utan att någon ser mig...

hmmm ja just det vi har ju det som hände här om dagen, några jäkla blattar står och bråkar med min granne när jag ska sova, de väcket mig och jag bara blir sjukt arg bestämmer mig för att gå ner och säga ifrån. Precis när jag kommer ut kör de iväg i sin bil jäkla tur de hade hade antagligen slagit de aporna (är inte rasist egentligen bara mot de som är störda och förstör gäller även svenskar!) var shyst mot mig och jag är det tillbaka!.

nu ska jag kolla på någon film äta lite gott och sen blir det att planera lite inför framtida skol gång :).


RSS 2.0